кристали

Таг
2Вести

НОВОГОДИШНАТА ТОПКА НА ТАЈМС СКВЕР УКРАСЕНА СО 192 КРИСТАЛНИ ТРИАГОЛНИЦИ, ПРОСЛАВАТА ЌЕ БИДЕ ВИРТУЕЛНА

ШЕСТ ПАРИСКИ ФОНТАНИ РЕСТАВРИРАНИ СО „СВАРОВСКИ“ КРИСТАЛИ