Кристијан Диор

Таг
2Вести

„ДИОР“ ЈА ПРЕТСТАВИ НОВАТА КОЛЕКЦИЈА ПРЕКУ МИНИЈАТУРНИ КУКЛИ

ДИЗАЈНЕР НА СОНИШТА – ЛОНДОНСКА ИЗЛОЖБА НА СЛАВНИ КРЕАЦИИ ОД „ДИОР“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)