СЛОБОДНИОТ ГРАД КРИСТИЈАНИЈА НАПОЛНИ 50 ГОДИНИ – ОД АЛТЕРНАТИВНО ОПШТЕСТВО ДО ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА