Кристин Дејвис

Таг
2Вести

КОЛЕШКИТЕ ОД „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ЈА ПОДДРЖАА НИКСОН ВО КАМПАЊАТА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК

КИМ КАТРАЛ ОСТАНАЛА БЕЗ ДЕЦА ПОРАДИ УЛОГАТА НА САМАНТА ВО „СЕКСОТ И ГРАДОТ“