НОРВЕЖАНКАТА ХАРИЛА И НЕЈЗИНИОТ ВОДИЧ ГИ ИСКАЧИЈА СИТЕ 14 ВРВА ПОВИСОКИ ОД 8.000 МЕТРИ ЗА РЕКОРДНИ 92 ДЕНА