Кристофер Рив

Таг
2Вести

СОЛЗИ И ОВАЦИИ НА ПРЕМИЕРАТА НА ДОКУМЕНТАРНИОТ ФИЛМ ЗА КРИСТОФЕР РИВ НА САНДЕНС

СУПЕРМЕН И ЛОИС ЛЕЈН ВО ПРИВАТЕН ЖИВОТ БИЛЕ КАКО БРАТ И СЕСТРА