Крива Паланка

Таг
4Вести

УМЕТНИКОТ ЗОРАН АРСОВСКИ ОТВОРА ИЗЛОЖБА ВО КРИВА ПАЛАНКА НА 20 ЈУНИ

САШКО КОЦЕВ СО „ШИРОК ДИЈАФАЗОН“ ДЕНЕСКА ВО КРИВА ПАЛАНКА, ПАРИТЕ ОД БИЛЕТИТЕ ЌЕ СЕ ДОНИРААТ ЗА КОНЦЕРТЕН КЛАВИР

КРИВА ПАЛАНКА ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКОТ ВОДИЦИ СО ГАСТРОНОМСКИ НАТПРЕВАР СО ТРАДИЦИОНАЛНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ПОТРОШИВМЕ 25.000 ЕВРА ЗА ДА ЈА УКРАСИМЕ ЦЕЛА КРИВА ПАЛАНКА ЗА НОВА ГОДИНА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МИТОВСКИ