АВСТРИСКА ПЕКАРА НАПРАВИ „КРОФНА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ“ ЗА ПОТСМЕВ НА ПОЛИТИЧАРИТЕ КОИ СЕ ВАКЦИНИРАЛЕ ПРЕКУ РЕД