ПАТ ОКОЛУ СВЕТОТ ЗА 245 ДЕНА – ОД ЛОНДОН ТРГНУВА КРСТОСУВАЊЕ ЗА ГИНИС, НО САМО ЗА ОНИЕ СО ДЛАБОК ЏЕБ