ПРАВАМ ЛОКУМ ОД 12 ГОДИНИ, ВО 2001 МЕ ИЗБРКАА ОД РАБОТА ОТКАКО БЕВ ВО ВОЈНА, ПА СТАНАВ СВОЈ МАЈСТОР, ВЕЛИ НИКОЛА ЈАДА ОД КРУШЕВО