крузери

Таг
2Вести

ВЕНЕЦИЈА ЈА ОЧЕКУВААТ ПРОТЕСТИ ОТКАКО ПРИСТИГНА ПРВИОТ КРУЗЕР ПО 17 МЕСЕЦИ

ИТАЛИЈА ЗАБРАНИ КРУЗЕРИ ДА ПОМИНУВААТ ПОКРАЈ ВЕНЕЦИЈА