крв

Таг
2Вести

ФИЛИПИНСКИ СЛИКАР СОЗДАВА ДЕЛА СО СОПСТВЕНАТА КРВ

ГЛОБАЛНА ПОТРАГА ПО РЕТКА КРВНА ГРУПА ЗА ДА СЕ СПАСИ ДЕВОЈЧЕ БОЛНО ОД РАК