крзно

Таг
4Вести

ЗА КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА ВТОРА ВЕЌЕ НЕМА ДА СЕ ПРАВИ ОБЛЕКА СО КРЗНО

КАЛИФОРНИЈА ЗАБРАНУВА ПРОИЗВОДИ ОД КРЗНО И УЧЕСТВО НА ЖИВОТНИ ВО ЦИРКУС

„ВЕРСАЧЕ“ ГО ИСФРЛА КРЗНОТО ОД СВОИТЕ КОЛЕКЦИИ