СО НАСТАПИТЕ НА ИГРАОРЦИТЕ И ВОКАЛНАТА ГРУПА ЈА ОДРЖУВАМЕ ТРАДИЦИЈАТА, ВЕЛАТ ОД КУД „РИСТО ДОНЕВ-УЧИТЕЛОТ“ ОД ШТИП ПО ЈУБИЛЕЈНИОТ КОНЦЕРТ