куќа

Таг
12Вести

КРАЛОТ ЧАРЛС ПОСЕДУВА БРОЈНИ РАСКОШНИ ИМОТИ, НО И КУЌА ВО МАЛО РОМАНСКО СЕЛО

ХОЛАНДСКА ДВОЈКА СЕ ВСЕЛИ ВО ПРВАТА 3-Д ОТПЕЧАТЕНА КУЌА ВО ЕВРОПА

ФИРМА ОД ЊУЈОРК ГО КРЕНА 3-Д ПЕЧАТЕЊЕТО НА ПОВИСОКО НИВО ОТКАКО ИЗГРАДИ КУЌА ЗА ОСУМ ДЕНА

НАЈТЕНКАТА КУЌА ВО ЛОНДОН СЕ ПРОДАВА ЗА 1,1 МИЛИОН ЕВРА

НАЈМАЛАТА КУЌА ВО БРИТАНИЈА ОСТАНУВА ЗАТВОРЕНА ОТИ НЕ ГИ ИСПОЛНУВА УСЛОВИТЕ ЗА СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ

ЧЕСИ ДИЗАЈНИРАА КУЌА ШТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СО 3-Д ПЕЧАТЕЊЕ ЗА 48 ЧАСА

РОДНАТА КУЌА НА ХИТЛЕР ЌЕ СЕ МЕНУВА ЗА ДА СТАНЕ ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА