Културно-уметнички работници

Таг
3Вести

„КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ“ ГО ОБЈАВИ СЕДМИОТ АЛБУМ, ПРОМОЦИЈА НА 6 АПРИЛ

„КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ“ ГО ПРОМОВИРА СЕДМИОТ АЛБУМ СО КОНЦЕРТ ВО МКЦ

„ФЛУКС“ И „КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ“ СЛАВАТ ЈУБИЛЕИ НА ПАНК РОК ФЕСТИВАЛ ВО МКЦ