кум

Таг
3Вести

50 ГОДИНИ ОД ПРЕМИЕРАТА НА „КУМ“ – КОПОЛА ГО СНИМИ ОТКАКО СИТЕ ДРУГИ ОДБИЛЕ И ГО ПРОМЕНИ ХОЛИВУД

ТРИЕСЕТ ГОДИНИ ПО ПРЕМИЕРАТА, КОПОЛА ГО ПРЕПРАВИ „КУМ 3“