„ПРЕЖИВЕАВ 7 ДЕНА ВО НАПУШТЕН ГРАД“ – СЛАВНИОТ ЈУТЈУБЕР МИСТЕР БИСТ СНИМИ ВИДЕО ЗА БИВШОТО ВОЕНО ОДМОРАЛИШТЕ КУПАРИ КАЈ ДУБРОВНИК