Квантас

Таг
2Вести

„КВАНТАС“ ГО РЕАЛИЗИРАШЕ НАЈДОЛГИОТ ЛЕТ НА СВЕТОТ, СИДНЕЈ-ЊУЈОРК ЌЕ БИДЕ РЕДОВНА ЛИНИЈА ОД 2023

„КВАНТАС“ ЌЕ ПОЧНЕ СО 19-ЧАСОВНИ ЛЕТОВИ, НО ПРВО ЌЕ ИСПИТА КАКО ЧОВЕЧКОТО ТЕЛО ГО ПОДНЕСУВА ТОА