квазар

Таг
2Вести

ОТКРИЕН НАЈСВЕТЛИОТ ОБЈЕКТ ВО ВСЕЛЕНАТА СО ЦРНА ДУПКА КОЈА ГОЛТА ЕДНО СОНЦЕ НА ДЕН

ОТКРИЕНА НАЈОДДАЛЕЧЕНАТА ЦРНА ДУПКА ДОСЕГА, ЗАБЕЛЕЖАНА 690 МИЛИОНИ ГОДИНИ ПО БИГ БЕНГОТ