квир култура

Таг
2Вести

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН НАСТАН УТРЕ ВО НОБ ЗА КЛУПСКА СЦЕНА, КВИР КУЛТУРА И ФЕМИНИЗАМ

ДЕСЕТТИОТ ВИКЕНД НА ГОРДОСТА СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ОДРЖУВА ВО ЈУНИ И СЕПТЕМВРИ