Лада

Таг
2Вести

ВО ПРОДАЖБА ДОЈДЕ „ВЕСТА СПОРТ“, НАЈСКАПИОТ МОДЕЛ ВО ИСТОРИЈАТА НА „ЛАДА“

„ЛАДА“ ЈА ПРЕТСТАВИ ИДНИНАТА НА ОМИЛЕНИОТ ТЕРЕНЕЦ „НИВА“