Лајбах

Таг
8Вести

СКОПЈЕ КОЛИНГ СЕ ОТВОРА СО ШОУТО НА „ЛАЈБАХ“, ЌЕ ИМА СЕДУМЧАСОВНА МУЗИЧКА ПРОГРАМА

НИНА КРАВИЦ И „ЛАЈБАХ“ ГО ПРЕДВОДАТ СКОПЈЕ КОЛИНГ 2023 НА 7 ЈУЛИ

„ЛАЈБАХ“ ГО ОТКАЖА КОНЦЕРТОТ ВО КИЕВ, ГИ НАЛУТИ УКРАИНЦИТЕ СО СВОИТЕ СТАВОВИ ЗА ВОЈНАТА

„ЛАЈБАХ“ ЌЕ БИДЕ ПРВАТА СТРАНСКА ГРУПА КОЈА ЌЕ НАСТАПИ ВО КИЕВ ОД ПОЧЕТОКОТ НА РУСКАТА ИНВАЗИЈА

„ЛАЈБАХ“ ОДБЕЛЕЖУВА 40 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО КОНЦЕРТ НА ТАКСИРАТ

„ТАКСИРАТ“ ПРОДОЛЖУВА ВЕЧЕРВА СО „ЛАЈБАХ“