Лајза Минели

Таг
2Вести

ЛАЈЗА МИНЕЛИ НЕ ГО ОДОБРУВА ФИЛМОТ ЗА МАЈКА Ѝ ЏУДИ ГАРЛАНД СО РЕНЕ ЗЕЛВЕГЕР ВО ГЛАВНАТА УЛОГА

ЛАЈЗА МИНЕЛИ ПРОДАВА НАД 1.000 ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ, МЕЃУ КОИ И КОСТИМИТЕ ОД „КАБАРЕ“