Лало Шифрин

Таг
2Вести

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА КОЛКУ ПОПУЛАРНА СТАНА ТЕМАТА ОД „НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА“, ВЕЛИ ДОБИТНИКОТ НА ПОЧЕСНИОТ ОСКАР ЛАЛО ШИФРИН

ПОЧЕСEН ОСКАР ЗА ЛАЛО ШИФРИН, КОМПОЗИТОРОТ НА „ВАЛКАНИОТ ХАРИ“