ламброгини

Таг
2Вести

„ЕСЕНЦА“ Е НАЈМОЌНИОТ „ЛАМБОРГИНИ“ ДОСЕГА, НО МОЖЕ ДА СЕ ВОЗИ САМО НА ТРКАЧКА ПАТЕКА

ИЗЛОЖБА НА СУПЕРАВТОМОБИЛИ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА