Лана дел Реј

Таг
2Вести

ЛАНА ДЕЛ РЕЈ ГО ИМА АЛБУМОТ НА ГОДИНАТА СПОРЕД МУЗИЧКИТЕ КРИТИЧАРИ

МОИТЕ МИСЛИ НЕМААТ ЦЕНА – ПЕЈАЧКАТА ЛАНА ДЕЛ РЕЈ ИЗДАДЕ КНИГА ОД 1 ДОЛАР