Лара Крофт

Таг
3Вести

КАКО АЛИЦИЈА ВИКАНДЕР НАБИ 5,5 КГ МУСКУЛИ ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ ЗА УЛОГАТА НА ЛАРА КРОФТ

„ТОМБ РАЈДЕР“ СО АЛИСИЈА ВИКАНДЕР ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

МИ СЕ ИСПОЛНИ ДЕТСКИОТ СОН ДА ЈА ИГРАМ ЛАРА КРОФТ, КАЖА АЛИСИЈА ВИКАНДЕР НА ПРЕМИЕРАТА НА „ТОМБ РАЈДЕР“