Ларс Улрих

Таг
2Вести

40 ГОДИНИ „МЕТАЛИКА“ – ОД ОГЛАС ВО ВЕСНИК ДО СТАДИОНСКИ МЕТАЛ БОГОВИ

СЕСТРАНИОТ ТАТКО НА ТАПАНАРОТ НА „МЕТАЛИКА“ ЛАРС УЛРИХ СНИМИ НОВ АЛБУМ НА 92 ГОДИНИ