Лазар Личеноски

Таг
2Вести

ИНТИМНИОТ ПРОСТОР НА ЛИЧЕНОСКИ КАКО МОТИВ ЗА ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТИТЕ ОД ЛИКОВНАТА АКАДЕМИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

„ЖЕНИТЕ ВО СЛИКАРСТВОТО НА ЛИЧЕНОСКИ“ – ВИРТУЕЛНА ИЗЛОЖБА ОД ДАУТ ПАШИН АМАМ