лажни вести

Таг
10Вести

КАКО ДА ЗАРАБОТИШ 117.000 ДОЛАРИ ОД РЕКЛАМИРАЊЕ НА 7 ЛАЖНИ ВЕБСАЈТОВИ, ПОКАЖА ВО СОЛУН ДОКУМЕНТАРЕЦОТ НА МАКРИДИС

ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ МНОГУ ТЕШКО СЕ ПРЕПОЗНАВААТ, ДРЖАВАТА МОРА ДА ЈА ЕДУЦИРА ЈАВНОСТА, КАЖАА НА МЕДИУМСКА РАБОТИЛНИЦА ВО ТЕТОВО

АНЏЕЛИНА ЏОЛИ И БИ-БИ-СИ ЌЕ ГИ ЕДУЦИРААТ ДЕЦАТА ЗА ЛАЖНИ ВЕСТИ

ТРАМП ГИ ДОДЕЛИ ПРВИТЕ „НАГРАДИ“ ЗА ЛАЖНИ ВЕСТИ, ПОБЕДИ „ЊУЈОРК ТАЈМС“

НОВИНАРИ ОД СКОПЈЕ НИ ГИ ПИШУВАА ТЕКСТОВИТЕ, ВЕЛИ АВТОР НА ЛАЖНИ ВЕСТИ ОД ВЕЛЕС

ПРВ ФЕСТИВАЛ НА ФИЛМОВИ ЗА ИСТРАЖУВАЧКО НОВИНАРСТВО ВО СКОПЈЕ

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТРАМП, „ЛАЖНИ ВЕСТИ“ СТАНА ЗБОР НА ГОДИНАТА

ЛАЖНАТА ВЕСТ ДЕКА КУРЦ ГО ИЗБРКАЛ СОРОС ОД АВСТРИЈА ЈА ОБЈАВИ САЈТ ШТО ШИРИ РУСКА ПРОПАГАНДА

КАКО ЛАЖНИ ВЕСТИ ЈА ПОДГРЕВАА ТЕНЗИЈАТА НА РЕФЕРЕНДУМОТ ВО КАТАЛОНИЈА

КАКО ДА СПРЕЧИТЕ ШИРЕЊЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ