САКАМДАКАЖАМ.МК И АМЕРИКАНСКИТЕ СОВЕТИ ЗА РАЗМЕНА НА СРЕДНОШКОЛЦИ СО ОБУКА ЗА ПРЕПОЗНАВАЊЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ