Леб и сол

Таг
2Вести

„ЛЕБ И СОЛ“ СО КОНЦЕРТ ВО АНТИЧКИ ТЕАТАР ВО ОХРИД НА 5 АВГУСТ

„КРОАЦИЈА РЕКОРДС“ ПО 35 ГОДИНИ ГО РЕИЗДАДЕ „КАО КАКАО“ НА „ЛЕБ И СОЛ“