Лебедово езеро

Таг
4Вести

„ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ ВЕЧЕРВА СО ПРВЕНЦИТЕ НА ХОЛАНДСКИОТ НАЦИОНАЛЕН БАЛЕТ

„ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ СО МАРИЈА КИЧЕВСКА ВЕЧЕРВА ВО МОБ

„ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ ЗА СТАРТ НА ЕСЕНСКИТЕ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНОСТИ

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО ВО БЕРЛИНСКАТА ОПЕРА ЌЕ СЕ ИГРА БЕЗ СЦЕНОГРАФИЈА ПОРАДИ ШТЕТИ ОД ПОПЛАВА