Лед цепелин

Таг
3Вести

ПРВИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА „ЛЕД ЦЕПЕЛИН“ СЕ ФОКУСИРА НА РАЃАЊЕТО И БРЗИОТ ПОДЕМ НА ГРУПАТА

ЗАБОРАВЕНА ПЕСНА НА „РОЛИНГ СТОУНС“ СО ЏИМИ ПЕЈЏ КОНЕЧНО ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕНА

ПО ПЕТ ГОДИНИ ПРЕСУДЕНО ДЕКА „ЛЕД ЦЕПЕЛИН“ НЕ ЈА УКРАЛ СВОЈАТА НАЈПОЗНАТА ПЕСНА