Ледениот хотел

Таг
3Вести

СЕ ОТВОРИ 34. ИЗДАНИЕ НА ЛЕДЕНИОТ ХОТЕЛ ВО ШВЕДСКА, ГО ИЗРАБОТИЈА 32 УМЕТНИЦИ ОД ЦЕЛ СВЕТ

ЛЕДЕНИОТ ХОТЕЛ ВО ШВЕДСКА СЕ ОТВОРИ ПО 32. ПАТ, ПРВПАТ СОДРЖИ ЦВЕЌИЊА И РАСТЕНИЈА

ЛЕДЕНИОТ ХОТЕЛ ВО ЛАПОНИЈА СЕ ОТВОРИ СО НОВИ ДИЗАЈНИ ПО 29. ПАТ, ВО АПРИЛ ЌЕ СЕ ИСТОПИ