легализација

Таг
22Вести

ГЕРМАНИЈА ГО ПРЕТСТАВИ ПЛАНОТ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА, ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ ПОСЕДУВААТ ДО 30 ГРАМА

НЕ НИ ТРЕБААТ ТУРИСТИ КОИ САМО ПУШАТ МАРИХУАНА, ВЕЛИ ТАЈЛАНД

КОРИСТЕЊЕТО НА КАНАБИСОТ СЕ ЗГОЛЕМИЛО СО ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА И КОВИД ПАНДЕМИЈАТА, ВЕЛАТ ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ

ТАЈЛАНД ПРВ ВО АЗИЈА ЈА ЛЕГАЛИЗИРАШЕ МАРИХУАНАТА, ЌЕ ИМ ПОДЕЛИ МИЛИОН СЕМИЊА НА ГРАЃАНИТЕ

НЕПАЛ САКА ДА ЈА ИСПРАВИ ИСТОРИСКАТА НЕПРАВДА И ДА ЈА УКИНЕ ЗАБРАНАТА НА КАНАБИСОТ

УСТАВНИОТ СУД НА ИТАЛИЈА ГО ЗАБРАНИ РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА

МАЛТА ПРВА ВО ЕВРОПА ЌЕ ЈА ЛЕГАЛИЗИРА МАРИХУАНАТА

НОВАТА ВЛАДА НАЈАВИ ДЕКА ГЕРМАНИЈА ЌЕ СТАНЕ ПРВАТА ЕВРОПСКА ДРЖАВА КОЈА ЌЕ ЈА ЛЕГАЛИЗИРА МАРИХУАНАТА

ЊУЈОРК ЈА ЛЕГАЛИЗИРАШЕ МАРИХУАНАТА, ОД КОЈА ОЧЕКУВА ГОДИШНИ ПРИХОДИ ОД 350 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ЊУЈОРК ПОСТИГНА ДОГОВОР ЗА ЦЕЛОСНО ЛЕГАЛИЗИРАЊЕ НА МАРИХУАНАТА