ДВЕ ТИНЕЈЏЕРКИ БЕЗ ЗНАЧАЈНИ УСПЕСИ ЗАД СЕБЕ ЌЕ ИГРААТ ВО ФИНАЛЕТО НА ЈУ-ЕС ОПЕН