лекари

Таг
3Вести

КУБА СЕ ГОРДЕЕ СО СВОЈОТ ЗДРАВСТВЕН СИСТЕМ, НЕЈЗИНИ ЛЕКАРИ СЕ БОРАТ ПРОТИВ КОВИД-19 ВО НАД 20 ЗЕМЈИ

ВИЕ СТЕ ШАМПИОНИ – „КВИН“ ГО ПОСВЕТИ ХИТОТ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ

СТАТУАТА НА ИСУС ВО РИО ОСВЕТЛЕНА ВО ЛЕКАРСКА УНИФОРМА