Лео Варадкар

Таг
2Вести

ИРСКИОТ ПРЕМИЕР ЌЕ РАБОТИ И КАКО ЛЕКАР ДОДЕКА ТРАЕ ПАНДЕМИЈАТА

ИРСКИОТ ПРЕМИЕР ГО ПОВЕДЕ СВОЈОТ ПАРТНЕР НА СРЕДБАТА СО ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА САД