Леонард Бернштајн

Таг
3Вести

БРЕДЛИ КУПЕР Е ЦЕЛОСНО НЕПРЕПОЗНАТЛИВ ВО УЛОГАТА НА ЛЕОНАРД БЕРНШТАЈН

ОСКАРОВЕЦОТ ЏОН ВИЛИЈАМС НАПИША ДЕЛО ЗА ДУХОТ КОЈ МУ СЕ УКАЖАЛ НА БЕРНШТАЈН

ФИЛХАРМОНИЈАТА СЛАВИ 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА БЕРНШТАЈН