Леонардо ди Каприо

Таг
4Вести

ПЛАЖАТА ОД ФИЛМОТ СО ДИКАПРИО ЌЕ ГО ОГРАНИЧИ БРОЈОТ НА ТУРИСТИ ЗА ДА СЕ СПАСИ ОД УНИШТУВАЊЕ

РАСЕЛ КРОУ ГИ ПРОДАВА СУВЕНИРИТЕ ОД „ГЛАДИЈАТОР“ ЗА ДА ГО ПРОСЛАВИ РАЗВОДОТ

ДИ КАПРИО ЌЕ ГЛУМИ ВО ФИЛМОТ НА ТАРАНТИНО ЗА ЧАРЛС МЕНСОН