леопард

Таг
2Вести

ДВА РЕТКИ ОБЛАЧНИ ЛЕОПАРДА РОДЕНИ ВО ЗООЛОШКАТА ВО МАЈАМИ

СЛИКАТА „ЛЕОПАРД“ НА 14-ГОДИШНАТА АНГЕЛА ПЕТРУШЕВСКА ДОБИ НАГРАДА НА СВЕТСКОТО БИЕНАЛЕ ВО ЈАПОНИЈА