лет

Таг
2Вести

ХЕЛИКОПТЕРОТ НА НАСА ГО ИМАШЕ ПРВИОТ ПОДОЛГ ЛЕТ НА МАРС, ВО ВОЗДУХ СЕ ЗАДРЖА 80 СЕКУНДИ

НАУЧНИЦИТЕ РЕГИСТРИРАЛЕ ЕПСКО ПАТУВАЊЕ НА КУКАВИЦА ОД 12.000 КИЛОМЕТРИ