летечки автомобил

Таг
3Вести

КИНЕЗИ ЈА КУПИЈА ЕВРОПСКАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЛЕТЕЧКИ АВТОМОБИЛИ

ЛЕТЕЧКИОТ АВТОМОБИЛ „ЕРКАР“ ИМАШЕ УСПЕШЕН ПРОБЕН ЛЕТ ВО СЛОВАЧКА

„БЛЕКФЛАЈ“ Е НОВ ОБИД ЗА ЛЕТЕЧКИ АВТОМОБИЛ