КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ ЈА ЗАОКРУЖУВА ГОДИНАШНАТА ПРОГРАМА СО СВИРКАТА НА „ЛЕТЕЧКИ ПЕКИНЕЗЕРИ“