летечко такси

Таг
3Вести

БАРСЕЛОНА ПЛАНИРА ДА ВОВЕДЕ ЛЕТЕЧКО ТАКСИ ВО 2022

ПАРИЗ ИНВЕСТИРА ВО ЛЕТЕЧКИ ТАКСИ СЕРВИС ЗА ОЛИМПИЈАДАТА ВО 2024

„АУДИ“ И „ЕРБАС“ ГО ИМАА ПРВОТО ТЕСТ-ВОЗЕЊЕ НА СВОЕТО ЛЕТЕЧКО ТАКСИ