СНИМАЊЕТО НА „БЛЕК ПАНТЕР 2“ ПОЧНУВА ВО ЈУЛИ, НЕ СЕ ЗНАЕ КОЈ ЌЕ БИДЕ ВО НАСЛОВНАТА УЛОГА