Летиција Каста

Таг
2Вести

СИНЕДЕЈС СЕ ЗАТВОРА СО ФИЛМОТ ШТО ЛЕТИЦИЈА КАСТА ГО СНИМАШЕ ВО БИТОЛСКО

КАЛЕНДАРОТ НА „ПИРЕЛИ“ ВЕЌЕ НЕ СЕ СВЕДУВА НА СУПЕРМОДЕЛИ КОИ ТРЧААТ НА ПЛАЖА