летно кино

Таг
4Вести

СО „РАНИ ТРУДОВИ“ НА ЖИЛНИК ПОЧНУВА ЛЕТНОТО КИНО ВО КИНОТЕКАТА, УТРЕ ЌЕ ИМА И РАЗГОВОР СО РЕЖИСЕРОТ

ПОЧНУВА ЛЕТНОТО КИНО ВО МСУ, ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН, НО ДОЗВОЛЕНИ СЕ 50 ГОСТИ

НЕДЕЛАТА НА ИТАЛИЈАНСКИ ФИЛМ ВО СКОПЈЕ ПОСВЕТЕНА НА ЕМИГРАЦИЈАТА

ВО БИТОЛА ОД ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ ГЛЕДААТ ФИЛМОВИ ВО ЛЕТНО КИНО